Ontstaan

Medicijnwiel

De huidige medische zorg heeft door andere prioriteiten te stellen de mens als uniek bezield individu uit het oog verloren. Daardoor is het genezen en daarmee ook de patiënt steeds meer ondergeschikt geraakt aan economische belangen.
Mijn visie is dat het enige winstoogmerk wat onbegrensd mag worden nagestreefd de heelwording van ieder mens is.

Want ….

Het leven streeft naar evenwicht. Ook gezondheid bestaat uit het bereiken van balans. Het lichaam is niet gemaakt om ziek te worden.

Waarom lukt het de medische wetenschap steeds minder om mensen te genezen en komen er steeds meer chronische patiënten bij? Waarom is er voor de meeste ziekten en aandoeningen nog geen oorzaak gevonden? Dit geldt voor fysieke klachten maar in steeds grotere mate ook voor psychische aandoeningen.

Wat zegt het lichaam, wat is de betekenis van ziekte, zowel fysiek als geestelijk. Waarom is het belangrijk om geest, ziel en lichaam als een eenheid te zien bij heling?
Door jarenlange ervaring zowel in de reguliere als in de alternatieve geneeskunde heb ik een behandelmethode ontwikkeld die bijdraagt aan het weer helen en genezen van de hele mens. Hierin kijk je op een andere manier naar ziekte zodat de werkelijke oorzaak gevonden wordt, alleen dan kan je helen.

Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen of mailen: 06-51150748 hans@kostherapie.nl